Åbningen af Mar-Eco vandreudstillingen i Paris – og formidlingspriserne

Det er godt at se at medierne følger op, at Mar-Ecos store indsats når det gælder formidlingsarbejde bærer frugt.  Igår aftes så jeg et indslag på TV (norsk nrk1) fra åbningen af vandreudstillingen i Paris . Tidligere denne måned fik Mar-Eco Descartes-prisen for god forskningsformidling – se omtale i På Høyden.

Som Morten siger til På Høyden om Mar-Ecos formidlingsstrategi:

– Vi har hatt en sterk vektlegging på formidling og kommunikasjon helt fra begynnelsen av. I stedet for å vente til resultatfasen med å begynne formidlingen, har vi holdt med det helt fra planleggingsfasen, gjennom forberedelsene, i gjennomføringen, og etter hvert selvsagt også i resultatfasen. Det tror jeg har vært noe av nøkkelen, sier han.”

Mit samarbejde med Mar-Eco og formidlingsgruppen er en af de vigtigste hjørnesten i mit Ph.D.  afhandlingsarbejde og jeg vil tilføje at de, Mar-Eco ledelsen og formidlingsgrupen altid har udmærket sig ved en nærmest total åbenhed for ideer udefra og en evne til at tænke på tværs af faggrænser i formidlingssamarbejdet.  En inkluderende holdning på langs og på tværs og evne til at få gode formidlingsresultater ud af denne syntese. Odd Aksel (der er noen der ha skrevet ham ind i wikipedia!) fik iøvrigt også Norsk Forskningsråds formidlingspris i 2004 (se oversigt på wikipedia).

#exhibition

#researchcommunication

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *